Miniloma kahdelle Jongunjoella.

Majoitus majatalossa. Säistä riippuen on mahdollista kokeilla erilaisia aktiviteetteja, tarkkailla luontoa, kävellä jalkaisin, lumikengillä tai hiihtää, tai lisämaksusta tavata rekikoiria ja/tai osallistua rekikoira-ajelulle. Sauna ja palju tähtitaivaan alla.

Esimerkki ohjelmavaihtoehto ja hinnoittelu esimerkkiohjelman mukaan kahdelle henkilölle 

Päivä 1: 
Noutokuljetus ja/tai saapuminen omalla ajoneuvolla Jongunjoelle. Saapumisajasta ja säästä riippuen, majoituksen jälkeen voimme tehdä lyhyen jaloittelun ulkona. Suosittelemme “talvikuukävelyä”, maagista lyhyttä kävelyä lumisessa metsässä, kuun, otsavalojen tai lyhtyjen loisteessa. Otamme lämpimän juoman talvimetsän raikkaassa ilmassa ja palaamme takaisin majoitukseen ja nautimme illallisen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun pihassa tai rentoutumiseen takkatulen ääressä. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista. Majoittuminen kahden henkilön huoneessa päärakennuksessa, jonka yhteydessä on oma suihku ja wc. Huoneessa mm. TV, langaton verkkoyhteys, vedenkeitin, hotellijääkaappi, parivuode tai erillisvuoteet toivomusten mukaan. 

Päivä 2: 
Aamiaisen jälkeen on hyvä suunnata ulos, aamusta on hyvä aika suunnata metsään jalkaisin. Saatte matkaan varusteet, ohjeet ja kiehiset avotulen tekoon ja ohjeet merkitylle reitille pihasta noin 2 km metsäretkelle, jossa voitte nauttia metsästä ja omasta rauhasta. Mukaan voitte valita joko keittolounaan ruokatermoksessa tai jotain sopivaa lounaaksi avotulella lämmitettäväksi.  

Tämän jälkeen on hetki omaa aikaa.  

Iltapäivällä on mahdollisuus tehdä lyhyt retki lumikengillä, suksilla tai kävellä moottorikelkalla poljetulla uralla. Retkeä varten tarvitset lämmintä päälle ja lämpimät jalkineet, joissa on hyvä liikkua. Opastamme alkuun valitsemme reitin pituuden ja vaativuuden vieraan toiveiden mukaan, tämä retki on opastettu tai omatoiminen valintanne mukaan. Sauna päärakennuksella ja Illallinen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun tai tulisteluun pihassa, lasitetulla grillikatoksella tai takkatulella. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista. 

Päivä 3:
Aamiaisen jälkeen ohjelma on vapaa. Säistä riippuen on mahdollista kokeilla erilaisia aktiviteetteja, tarkkailla luontoa, kävellä jalkaisin, lumikengillä tai hiihtää, tai lisämaksusta tavata rekikoiria ja/tai osallistua rekikoira-ajelulle. Lounaan sovitamme säiden ja ohjelman mukaan, keittolounas sisällä tai ulkona ohjelmasta riippuen. Iltapäivällä siirrymme ulkokylpypaljun ja saunan lämmitykseen, jossa vierähtää muutama tuntiulkoilun ja vapaan ohjelman lomassa. Ulkokylpy pohjolan taivaan alla ja puulämmitteinen sauna. Varaudu kylpyyn lämpimällä päähineellä, joka ei kärsi vesiroiskeista.  Illallinen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun pihassa. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista. 

Päivä 4:
Aamiainen. Aikaisille linnuille omatoiminen kävely merkityllä uralla, jäällä tai käynti talvilinturuokinnalla. Varusteiden pakkaus ja lähtöpäivä. Kuljetus lentokentälle tai rautatieasemalle, turvallista kotimatkaa omalla autolla kulkeville. 

 

Esimerkkihinta 840 € sisältää huonemajoituksen liinavaatteilla kahdelle aikuiselle päärakennuksessa kahden henkilön huoneessa, huoneen yhteydessä oma suihku ja kph. Hintaan sisältyy aamiaiset, retki/keittolounaat, illalliset ja ohjelman ohjelmat välineineineen, kuljetuksia ja rekikoiratapaamista/ajelua lukuun ottamatta. Koira tapaaminen on saatavuudesta riippuvaisia; 30€/lyhyt koiratapaaminen, lyhyet ajelut noin 100€ /hlö meidän pihastamme rekiajelulle. Ei sisällä ruokajuomia, lukuun ottamatta vesi ja mehu, kahvi ja tee, henkilökuljetukset, rekikoiraohjelma. Tavallisen jatkuvalämmitteisen  saunan vaihto savusaunaan 120€ lisähinnasta.