Miten voin matkustaa perille?
Osoite löytyy yhteystietosivulta karttalinkin ohella. Meille saapuu vieraita autoilla, polkupyörillä, joskus jopa jalan vaellusreiteiltä. Lähin julkisenliikenteen asemapaikka on Lieksa. Lähimmät lentoasemat ovat Joensuu ja Kuopio. Lieksaan voi matkustaa junalla ja linja-autolla. Avustamme kuljetuksessa julkisenliikenteen asemapaikoilta.

Kuinka pitkä matka teiltä on Kolin ja Patvinsuon Kansallispuistoon ja muihin lähialueen kaupunkeihin?
Tietä pitkin 115km Kolin kansallispuistosta, 30km tietä ja 50km vene/laivamatka Pielisen yli, tai talvella 50 km jäätietä käyttäen, jos jäätie on avoinna. Jäätien kunto ja aukiolon ajantasainen tieto löytyy ELY keskuksen verkkosivuilta.

Patvinsuon opastuskeskus  70 km

Muut etäisyydet tietä pitkin:

Helsinki 561 km

Kuopio 171 km

Joensuu 130 km

Rovaniemi 388 km

Oulu 332 km

 

Peruutus ehdot ja velotukseton peruutus?
Majoituksen osalta noudatamme seuraavaa;
Huonemajoituksen voi perua veloituksetta kirjallisesti 7 vrk ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen peruutusmaksu on yhden yön majoitusta vastaava summa.
Mökkivarauksen voi perua veloituksetta kirjallisesti 7 vrk varauksesta. Tämän jälkeen noudatamme ns. yleisten mökkivuokrausehtojen mukaista käytäntöä, enemmän kuin 1kk ennen varausta tapahtuneesta peruutuksesta veloitamme varausmaksun. Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme vuokramaksun. Asiakas voi halutessaan ostaa peruutusturvavakuutuksen matkavakuutuksensa yhteyteen.
Varausehdot kokonaisuudessaan ja poikkeukset peruutusehdoista on mainittu varausvahvistuksessa. Yksityistilaisuuksissa ja tapahtumissa noudatamme poikkeavia peruutusehtoja, jotka sovitaan tilaajan kanssa tilauksen yhteydessä.

Kuinka lähellä on lähin kauppa?
Peruselintarvikkeita voi ostaa  kylän baarista noin 3 km päässä. Lähimmät kaupat sijaitsevat Lieksassa ja Lieksan Viekijärvellä. Julkisilla kulkuneuvoilla saapuville asiakkaille, joille on tilattu kuljetus esimerkiksi Lieksasta olemme tarjonneet mahdollisuutta asioida kaupassa tarvittaessa Lieksassa tai tilata elintarvikkeet etukäteen.

Voinko ottaa lemmikin mukaan?
Kyllä, meillä on mahdollista majoittua koirien ja kissojen kanssa. Pyrimme ensisijaisesti majoittamaan lemmikin kanssa matkustavat mökkiin, jossa lemmikit ovat sallittu alakerrassa. Lemmikki paikkoja on rajoitetusti, joten muistathan varata paikan myös lemmikillesi.

Onko teillä asuntoautopaikkoja?
Meillä ei toistaiseksi ole mahdollisuutta tarjota asuntoauto tai vaunupaikkoja. Auton/vaunun voi lyhytaikaisesti pysäköidä osoitetulle paikalle esimerkiksi välinevuokrauksen tai opastetun retken ajaksi.

Miten voin varata tai tiedustella palveluista?
Meihin voi olla yhteydessä tiedusteluin ja varauksiin liittyen sähköpostilla, yhteystiedoilla varustettuna. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin saman päivän aikana. Meille voi myös soittaa, ei kiireellisissä asioissa pyydämme suosimaan sähköpostia ja/tai soittoa arkena klo 9-15 välisenä aikana.

Voinko ostaa palveluja verkkokaupasta?
Toisinaan tarjoamme majoitusta majoituspalveluiden tarjoajien verkko alustoilla tai matkatoimistojen kautta paketteina heidän verkkokaupoissa. Ohjelmapalvelut tai välinevuokraus ei ole verkkomyynnissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja varmistaa että meillä on asiakkaalle sopivat palvelut ja välineet saatavilla.

Jos haluan majoituksen yhteydessä ehkä käyttää SUP lautaa onko minun varattava ja maksettava se etukäteen?
Ei ole. Välineitä on rajoitettu määrä, joten suosittelemme mainitsemaan asiasta varauksen yhteydessä niin voimme kertoa lisää ks. päivän varaustilanteesta ja saatavuudesta tai tarvittaessa varaamaan sopivan laudan sinua varten.

Onko teillä mahdollista kuivata ulkovaatteita, pestä ja kuivata pyykkiä?
Kyllä, pieniä määriä. Meillä on jalkineiden ja varusteiden kuivauskoneet mökissä ja päärakennuksessa. Myös pienien pyykkimäärien pesu onnistuu lisämaksusta.

Mitä varusteita tarvitsen?
Meille voi tulla vain majoittumaan, ulkoilemaan, liikkumaan aktiivisesti ja/tai rentoutumaan.
Lähtökohtaisesti tarvitsette vuodenaikaan ja toivomaasi oleskeluun tai liikkumiseen sopivat vaatteet ja hyvät jalkineet.

Jos haluat osallistua esimerkkisi kanoottiretkelle, sisältyy retkeen/vuokraan perusvarusteet kuten pelastusliivit, vesitiivissäiliö puhelimelle, kypärä ja mela.

Meiltä voi myös vuokrata esimerkiksi päiväreppua, termospulloa, retkikeitintä, EA välineitä ja muita perusvarusteita omatoimiseen retkeilyyn.

Tarvitsenko matkavakuutusta tai muita vakuutuksia?
Emme velvoita asiakkaita hankkimaan vakuutusta toistaiseksi. Suosittelemme matkavakuutusta kaikille asiakkaillemme. Vakuutusta voi usein myös laajentaa peruutusturvalla.  Asikas voi myös pienentää omaa riskiään esimerkiksi lemmikin aiheuttamalta vahingolta oikeanlaisella vakuutuksella.

Mistä löydän myyntiehtonne kokonaisuudessaan?
Toimitamme majoituksen varausehdot kokonaisuudessaan sähköpostin liitteenä varauksen yhteydessä. Välinevuokraehdot asiakas saa välinevuokran yhteydessä.

Miksi tarvitsette varauksen etukäteen?
Haluamme palvella asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Meidän on mitoitettava henkilökunta, välineet ja esimerkiksi elintarvikeostot ennakoidun tarpeen mukaan, oli kysessää yksittäinen matkustaja tai seurue. Toiminta-aluellamme tyypilliset tilausajat esimerkiksi elintarvikkeille on 4-7 päivää. Toisinaan meillä järjestetään yksityistilaisuuksia, koulutustilaisuuksia ja ryhmämatkoja, joissa asiakkaat haluavat yksityisyyttä. Vaalimme heidän yksityisyyttään toiveen mukaan.

Voinko varata kokopaikan omia juhliani varten?
Kyllä. Se on mahdollista, näistä sovitaan tapauskohtaisesti

Voinko vuokrata ison mökin juhlia varten?
Kyllä, seuraavin huomautuksin; juhlien järjestäminen mökkivuokrausehtojen mukaan ja mökkivuokraussopimuksella se ei ole mahdollista. Asiasta sovitaan erikseen vuokrauksen yhteydessä.

Olen varannut huoneen/mökin, mihin aikaan voin tulla?
Saapumispäivänä voitte saapua klo 16-21 välisenä aikana. Mikäli saavutte myöhemmin, ottakaa yhteyttä niin voimme kertoa saaapumisjärjestelystä klo 21 jälkeen.

Haluan huoneen kahdelle ja syödä yhden lämpimän aterian päivässä, mitä se maksaa ja minkälaista ruokaa tarjoatte?
Kahden henkilön huoneessa, aamiaisella ja illallisella kustannus per henkilö on noin 80€/vrk/hlö. Lämpimän aterian tilatessaan tarjoamme esimerkin mukaiseen hintaan kotiruokaa, paistettua järvikalaa ja perunasurvosta, raastetta/salattia ja leipää, sekä ruokajuomaksi mehua tai vettä ja kahvin tai teen.