Esimerkki ohjelmavaihtoehto ja hinnoittelu esimerkkiohjelman mukaan. Ohjelma on rakennettu lumipeitteiselle ajalle, jos lunta tai jäätä ei ole on ohjelma järjestettävissä vaihtoehtoisilla aktiviteeteillä. Kalastus voi tapahtua veneestä tai laiturilta, pulkkamäen sijaan voimme vierailla kraaterilla tai harjuilla tai tehdä kanootti tai souturetken. Myös rekikoiratapaaminen on mahdollista, joskus rekikoiraajelu vaunussa onnistuu reen sijaan.

Päivä 1: 
Noutokuljetus ja/tai saapuminen omalla ajoneuvolla Jongunjoelle. Saapumisajasta ja säästä riippuen, majoituksen jälkeen voimme tehdä lyhyen jaloittelun ulkona. Suosittelemme “talvikuukävelyä”, maagista lyhyttä kävelyä lumisessa metsässä, kuun, otsavalojen tai lyhtyjen loisteessa. Otamme lämpimän juoman talvimetsän raikkaassa ilmassa ja palaamme takaisin majoitukseen ja nautimme illallisen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun pihassa. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista.  

Päivä 2: 
Aamiaisen jälkeen on hyvä suunnata ulos, aamusta on hyvä aika kokeilla pilkkimistä omasta rannasta tai jäältä. Vaihtoehtoisesti voi keskittyä mäenlaskuun tai muihin lumileikkeihin. Teemme avotulen rantaan ja nautimme lämmintä juomaa ja lounasta avotulen äärellä. Tämän jälkeen on hetki omaa aikaaIltapäivällä on mahdollisuus tehdä lyhyt retki lumikengillä, suksilla tai kävellä moottorikelkalla poljetulla urallaRetkeä varten tarvitset lämmintä päälle ja lämpimät jalkineetjoissa on hyvä liikkuaOpastamme alkuun valitsemme reitin pituuden ja vaativuuden vieraan toiveiden mukaan. Sauna ja Illallinen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun pihassa. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista. 

Päivä 3:
Aamiaisen jälkeen ohjelma on vapaa. Säistä riippuen on mahdollista kokeilla erilaisia aktiviteettejapulkkamäkeä, tarkkailla luontoa, kävellälumikenkäilya tai hiihtoa, tai lisämaksusta tavata rekikoiria ja/tai koittaa rekikoiraajelua. Lounaan sovitamme säiden ja ohjelman mukaan, keittolounas sisällä tai ulkona ohjelmasta riippuen. Iltapäivällä siirrymme ulkokylpypaljun ja saunan lämmitykseen, jossa vierähtää muutama tunti pihassa ulkoilun lomassaVaraudu kylpyyn lämpimällä päähineellä, joka ei kärsi vesiroiskeista.  Palju ja sauna. Illallinen. Illallisen jälkeen mahdollisuus omatoimiseen ulkoiluun pihassa. Kirkkaalla säällä mahdollisuus nauttia tähtitaivaasta ja mahdollisesti revontulista. 

Päivä 4:
Aamiainen. Aikaisille linnuille omatoiminen kävely merkityllä uralla tai käynti talvilinturuokinnalla. Varusteiden pakkaus ja lähtöpäivä. Kuljetus lentokentälle tai rautatieasemalle, turvallista kotimatkaa omalla autolla kulkeville. 

 

Esimerkkihinta 1100€ sisältää mökkimajoituksen liinavaatteilla kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Hintaan sisältyy aamiaiset, retki/keittolounaat, illalliset ja ohjelman ohjelmat välineineineenkuljetuksia ja rekikoiratapaamista/ajelua lukuun ottamatta. Koira tapaaminen on saatavuudesta riippuvaisia30€/lyhyt koiratapaaminen, lyhyet ajelut noin 100€ /kaksi lasta samassa reessä meidän pihastamme rekiajelulle. Ei sisällä ruokajuomia, lukuun ottamatta vesi ja mehu, henkilökuljetukset, rekikoiraohjelma.